KLIK SINI

Followers

Saturday, 11 June 2011

Rahsia Rambut dan Anda

Salam..

Hye sume.. Malam ni tiba2 lak terasa nak wat entri pasal rambut.. Haaaaa... Apakah jenis rambut korang?? Kerinting?? Lurus?? Botak?? Ikal?? Jom ketahui rahsia rambut dan anda...

  • RAMBUT LURUS  
Orang yang memiliki rambut lurus digambarkan sebagai seorang yang bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu dan pandai dalam menguruskan sesuatu tanpa pertolongan.
 

  • RAMBUT KERINTING TEBAL 
Orang yang memiliki rambut kerinting tebal digambarkan sebagai seorang yang kurang bijak, degil, cemburu kuat, romantik,banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri dan tidak suka termenung.
 

  • RAMBUT KERINTING NEGRO  
Orang yang memiliki rambut kerinting negro digambarkan sebagai seorang yang bijak, ego, cemburu buta, romantik, memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah.


  • RAMBUT IKAL MAYANG 
Orang yang memiliki rambut ikal mayang digambarkan sebagai seorang yang bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu,berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorangdengan kesilapan lalu.

  •  RAMBUT HALUS atau LEMBUT  
Orang yang memiliki rambut halus dan lembut ini digambarkan sebagai seorang yang bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.
 

  • RAMBUT TEBAL 
Orang yang memiliki rambut tebal ini digambarkan sebagai seorang yang bijak, degil, cemburu, romantik, kasar, banyak kawan dan pandai mengambil hati seseorang.
 

  • RAMBUT KUSUT 
Orang yang memiliki rambut kusut ini digambarkan sebagai seorang yang sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.

  • RAMBUT SIKIT atau JARANG
Orang yang memiliki rambut sikit atau jarang ini digambarkan sebagai seorang yang sangat bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang, ego,dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.


Ni la serba sedikit rahsia rambut yang Neeya nak share ngan korang.. Rambut korang yang mana 1?? Pada sape2 yang mempunyai rambut jarang 2 sila la ke Yun Nam Hair Care oke.. Miahahahahahahaha...

Wasalam..


No comments:

KLIK SINI

Miss iPod