KLIK SINI

Followers

Tuesday, 3 April 2012

I Had Flu

Salam..

Hye korang.. Hye my beloved blog.. 
Hari ni sangat tak best laa.. Sbb Neeya kena flu..
HOHOHOHO.. Sbr jela kan.. Hidung pun da merah
mcm hidung badut.. Actually, Neeya bukan nak share
pasal flu ni pun.. Heeeee.. Sy mau share dgn korang apa 
yang Neeya buat hari ni.. Neeya buat apa ea?
Takdee apa yang menarik pun selain makan,mandi,tido n study..
2 ajelaahhh haa.. Hehehe.. Study??? Of cos la kena
study kan.. HOHOHO.. Nak exam la katakan.. Klau xde
final exam atau test confirm la liat nak study kan.. Heeeeeeee..
InsyaAllah next paper Neeya pada Sabtu ni, 7hb.. 
Sbnarnya paper 2 pd 11hb.. Tapi d'sbbkan 11hb cuti
pertabalan agong, so dia d'awalkan la pada hari Sabtu.. 
Neeya ni sbnarnye da xsabar da nak abes final exam ni.. Rindu 
sgt nak balik kmpung tauuuu.. Huuuu.. Da hampir 3 bulan da
xbalik kmpg kan.. Sy sgt rindu mama, abah n adik2 sy..
Hadoiiii.. Rasa rindu sgt m'berontak dlm diri.. Sabooo jela..
Takpeee la kan.. Mcm mana pun nt mesti dapat balik kmpg jgk
kan.. So, skng hnya sabarr jela kan..
Hockeeyyy la.. Neeya mau smbg study la.. Jumpa lg dlm next entri..
Tatatititutu.. Byeee..

1 comment:

BlueiceButterfly said...

~semoga cepat sembuh...gud luck final yer :)

KLIK SINI

Miss iPod