KLIK SINI

Followers

Tuesday, 26 July 2011

Sah.. Hubungan Khairul Fahmi dan Elia dilanda Masalah !

Salam..

Hye korang.
Semalam gempar satu Malaysia mengenai entry yang mengatakan hubungan penjaga gol Harimau Malaya, Khairul Fahmi dan Elia Jejariruncing dilanda masalah. Dan ternyata itu semua bukan lah gosip semata-mata kerana kalau dilihat di akaun Facebook milik Elia memang hubungan pasangan ini sedang bermasalah. Ada sumber mengatakan yang si Fahmi ni siap belanja 3 pasang kasut kepada seorang perempuan yang dikatakan berjalan berpegangan tangan dengannya itu. Hmm pada mulanya memang sesetengah pihak menganggap mungkin itu adalah adiknya tapi kalau sampai dah mesra-mesra pegang tangan takkan lah adik kot. Korang fikirlah sendiri ok! 



Huhu.. Neeya no comment la tentang isu ni..

Wasalam..

p/s: KLIK untuk menderma..

6 comments:

c genk bah ne said...

kesian pula ngan elia..hurmm..
semoga hubungan mereka pulih


1.ASYIK-ASYIK LAGU LUAR JE,CUBA LETAK LAGU POPULAR KAT NEGERI KORANG,,KAN BEST!!
2.JOM JOIN BLOGLIST GENK
3.BUANG LAGU?MAAF YER,TAK NAK
4.CIPUT SANGAT TRAFIK BLOG KO
5.BLOG YANG MENJADI MANGSA KEKEJAMAN GENKCORNER

miss.neeya said...

hehe..sy xrsa kesian pun..sbb elia suka publisitikan hbgn dia..pttnya dia jadi sorg yg low profile je..pasal perkara yang blm pasti xperlu digembar-gemburkan sgt..tp sy no comment la pasal ni..ntah btl..ntah tidak..wallahhualam..

c genk bah ne said...

stuju jg ngan apa awk ckp..kalu dari segi itu genk tak berapa nak kesian..genk kesian dari sedi hati dan perasaan perempun bila org yg di syangi wat hal..
apapun hope semuanya jadi sedia kala..

miss.neeya said...

ye..mudah2an mcm 2 la.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

kesian jugak kt elia..blh phm prasaan dia sbnrnya..mgkn klu sy d tmpt dia, sy pn mau 1 dunia tau, pnjga gol yg superb tu tunang sy..:) takleh slhkan elia spnuhnya..slhkan c KF yg mata kranjang tuh..hahaha..

miss.neeya said...

hehehehehe... :)

KLIK SINI

Miss iPod