KLIK SINI

Followers

Tuesday, 19 July 2011

Blogger Famous atas dasar Apa????

Salam..

Hye korang.. Entah nape tiba2 Neeya rasa terpanggil untuk wat entri pasal tajuk seperti di atas ni.. Dari pengamatan dan pemerhatian Neeya la kan.. Blogger ni bole jadi famous atas beberapa faktor.. Emm.. Actually ni pada pandangan Neeya la.. Dan Neeya perhatikan blogger2 yang femes n meletop2 mempunyai ciri2 kat bawah ni..
  • Blog yang cantik n berbling2
  • Blog yang banyak sediakan tutorial
  • Blog gadis2 cun @ pakwe2 ensem
  • Blog yang banyak info isu semasa
  • Blog hiburan
  • Blog yang berunsur L*C*H
Actually, Neeya ni sorang newbie ataupun sorang blogger baru yang baru nak bertatih.. Dari pemerhatian Neeya la.. Jenis2 blog di atas la kebiasaannye mendapat  trafik yang tinggi atau blogwalking yang tinggi.. Emm.. Kadang2 terasa pelik gak.. Sebuah blog yang xde entri yang menarik n entri ntah apa2 yang dimiliki oleh awek2 cun @ pakwe2 ensem mesti org ske n komen gak n siap follow lagi.. Sangat pelik kan?? 

Emmm.. I'm speechless now.. Actually I don't know why I post this entri.. But.. Neeya juz nak bagi tau korang result daripada pemerhatian Neeya.. So.. Pada newbie2 macam Neeya bole la letak pic2 korang yang cun2, comel2, gedik2, ensem2, macho2 kat lam blog ni.. Then baru la ada org berminat nak follow blog korang.. Sekian entri ntah apa2  ni..

Wasalam..

2 comments:

~bUih-bUih ciNta~ said...

ermmm..tak pe, asalkan ada org sudi baca kita pnye entri..:) sy pun newbie jgk, tp xbrapa newbie..hehe..dah 2 bulan lebih blogging..:) Happy blogging!!

miss.neeya said...

hehe..
iye.. :)
thnx singgah..

KLIK SINI

Miss iPod