KLIK SINI

Followers

Monday, 20 June 2011

Part 3: No Misteri (Final)

Salam..

Hye korang.. Apa kabar korang malam ni??
Nampaknya malam ni blog Neeya da ada follower yang ke-88..
No misteri yang 88 tu adalah untuk follower Neeya yang ke-88..

Klik untuk tumbesaran

Xde hadiah special yang Neeya ley kasi..
Cuma Neeya nak promote blog jejaka ni haaaa..

Klik untuk tumbesaran
Nama blog ni ialah From End to Begginning..
Neeya xsure sangat nama pemilik blog ni..
Tapi kat blog ni ada tertulis IETCHAN..
Neeya rasa blog ni still baru lagi cam blog Neeya..
Apa pun.. Thanx IETCHAN sebab jadi follower Neeya yang ke 88..
Kenapa 88 ea?? Sebabnye Neeya lahir pada tahun 88..
So.. Neeya saje je pilih no 88 ni dan nak promot blog follower Neeya yang ke-88..
So.. Kawan2.. Jom kita pegi serbu dan follow IETCHAN oke..
KLIK kat sini untuk ke blog IETCHAN..
Sekian untuk entri kali ni..

Wasalam..

p/s: Sambil2 korang skodeng blog IETCHAN.. Sila la klik iklan nuffnang ye.. HIHI..

4 comments:

Dilakochan said...

Hi, salam kenalan..
semoga bertambah follower kelak! :)

Jemput lah singgah ke blog selalu.
Jom join kontest di http://dilakochan.blogspot.com !

miss.neeya said...

tq..

insyaallah.. :)

ietchan said...

heehehe..my lucky number sbb lahir tahun 88 jgk..xsangka plak leh naik name kat sini..nubis lg nie..
semoga nnti leh smapai no 888 plak..

anyway,thanks neeya..

miss.neeya said...

e'eh..sama ea.. :)

mudah2an..

sama2 ietchan.. :)

KLIK SINI

Miss iPod