KLIK SINI

Followers

Wednesday, 8 June 2011

In Relationship? Married? Complicated Relationship?

Salam..

Hye sume.. Korang watpe je malam ni?
Malam ni Neeya malas giler nak study.. Padahal final exam da dekat giler da..
Da xde masa main2.. Malam ni Neeya nak tanya korang...
Korang ni salah sorg antara yang wat status In Relationship, Married, Complicated Relationship 
with atau sebagainya x?? Apa pendapat korang pasal mereka2 yang letak status relationship 
dorang kat FB ea?? Patut letak atau x?
Bagi Neeya.. Neeya xpenah latak status2 ni sebab takut xkekal lama..
Hehehehe.. Al-maklum la kapel jap putus.. Kapel jap putus..
Even teringin nak buat.. Tapi kadang2 rasa macam takut..
Takut apa?? Takut malu kalau2 la tiba2 putus..
Hehehehe.. Lagi 1.. Neeya xletak status ni sebab takut kalau2 kaki2 kepoh kat 
FB Neeya 2 skodeng ke apa ke.. Eiiii.. Xsuka la org yang ske kepoh2 hal org ni..
Korang ske ke org len kepoh2 pasal BF korang??
Xsuka kan???? Neeya lagi xsuke.. Hehehe..
Alamak.. Xterperasan lak.. Malam ni bahasakan diri ngan Neeya lak...
Biala.. Skali-skala pe salahnye..
Actually.. Neeya xtau apa yang Neeya repekkan ni.. 
Sebab otak tengah TING TONG..
Terserah kat korang nak baca atau x.. 2 hak korang..
Nak komen pun terserah kat korang.. 
Neeya hanya menulis apa yang ada di benak Neeya...
Cewahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..
Rasa macam berpuitis siket bahasa ni..
Dah nak stop merepek.. Nak continue study pulak..
Tata korang.. Luv u so much !
Mmmuahhhhhhhhhhh1jutax...
Miahahaha...

Wasalam...

2 comments:

Otakku Otaku said...

memang sangat merepek ni.. gi study. isk2.

miss.neeya said...

oke..fine..! hahaha

KLIK SINI

Miss iPod