KLIK SINI

Followers

Wednesday, 8 June 2011

5 Hari Menyepi

Salam..

Hye sume.. Korang pe kabar arini??
Da 5 hari Miss Marsh xberblog.. Da bersawang2 da blog ni..
Mana Miss Marsh pegi dalam masa 5 hari ni ea???
Dalam 5 hari ni Miss Marh balik kmpg nun kat Kuala Terengganu..
Actually balik sebab adik Miss Marsh yang suro..
Hehehe.. 2 hari lepas adik Miss Marsh, KakaQ da daftar 
U.. Dia ni xpena dok hostel.. So,sebab 2 la dia suro Miss Marsh balik..
Semata2 nak suro Miss Marsh siapkan barang2 dia..
Adoiiii.. Si kakak ni sanggup balik demi adik tercinta..
Cewahhhhh.. 
Rasa macam xde pape da wat masa ni untuk d'share dengan korang..
Tapi Miss Marsh nak wat iklan berbayar sket..

IKLAN BERBAYAR :-
Miss Marsh nak menunaikan janji kat sorg rakan blog ni..
Mana Encik Botak ea??? Pada Encik Botak.. 
Aku kat Shah Alam sampai Isnin jeee..
Sila tuntut janji anda sebelum Isnin ptg.. 
Bergantung kepada masa FREE aku..
Heeeeeeee...

Wasalam..

11 comments:

tiha said...

Salam Perkenalan
marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com/2011/06/perihal-craft-dan-contest.html

Otakku Otaku said...

set.. sbtu ahad? k jumat malam? makan kat kepsi seksyen 7 tu. nyummm... isnin xdpt le sbb aku kje. hu

miss.neeya said...

jmaat malam pun bole..sbb isnin ak de paper..nak fokus..miahahaha..

Otakku Otaku said...

ok2. jumat ni aku balek kje awl. sok gtau kol bape. perut aku hepiiii

miss.neeya said...

ko blnja diri sndiri kan??n blnja aku skali..oke...deal..miahahahaha

Otakku Otaku said...

ceh.. sape yg dpt adiah ni. ketok pale

miss.neeya said...

aku yang dapat hdiah..miahahahaha

Otakku Otaku said...

haha.. aku ttipu la ni. sok kol 9 bole? k nk awl lg? dkat kot kepsi tu ngn rmh ko

miss.neeya said...

bole je..cane nak kenal ko ea??gambar pun sparuh2..ishhh..email no fon ko kat ak..

Otakku Otaku said...

aku bulat2 macam doremon. snang cam. haha. nnt aku emel no aku. gudluk paper ko sok.

miss.neeya said...

hahaha...ak lak comel2 cam shizuka.. :D

KLIK SINI

Miss iPod