KLIK SINI

Followers

Saturday, 14 May 2011

Maharaja Lawak Minggu ke-7

Salam..

Dengan ini Miss Marsh umumkan..
Peserta Maharaja Lawak yang tersingkir pada minggu ini ialah...
AMIRR....!
Yeahhhhhhhh.. Finally impian menjadi realiti.. Hihi..
I'm sorry AMIRR.. Tapi saya merasakan anda sudah lama 
patut tersingkir.. 
So far.. Malam ni Miss Marsh amat menggemari persembahan lawak 
dari JAMBU.. Jambu memang sangat best pada malam ni..
Perserta kedua yang menjadi feveret Miss Marsh pulak xlain xbukan 
JOZAN la.. Miss Marsh suka sangat persembahan dorang 2..
N yang k'3 terbaik bagi Miss Marsh ialah BALAS..
Malam ni jugak telah diumumkan talian untuk mengundi masuk peserta yang telah 
tersingkir untuk masuk balik pada minggu depan..
So.. Pada pendapat Miss Marsh.. Peserta yang patut diundi masuk adalah
R2.. R2 best ooo..
So.. Tunggu apa lagi korang????
Jom mengundi kat Facebook Maharaja Lawak..
Caranya amat mudah..
Korang hanya perlu LIKE pada gambar dorang..
Peserta yang mendapat LIKE paling banyak akan dimasukkan balik pada minggu depan..
Mudah kan??????

Pesanan untuk Amir: Jangan wat account FB banyak2 untuk undi diri sendiri oke.. Lalalalaala

Wasalam..

4 comments:

cikida said...

cian amir terkeluar....huhu..=p

miss.neeya said...

ksian ikhlas x ni??hihi

Otakku Otaku said...

pandai jugak ko nganjing si amir tu eh.. haha.

miss.neeya said...

otak..bukan nganjing la..tp kenyataan..lalalala.. :P

KLIK SINI

Miss iPod