KLIK SINI

Followers

Wednesday, 25 May 2011

Kereta terbakar kat selekoh I-City


Salam...

Malam ni Miss Marsh nak share 1 kejadian yang betul2 berlaku kat depan mata 
Miss Marsh 2 hari lepas.. 
Time tu around pukul 11 lebih la.. Miss marsh pun xsure sangat..
Time 2 Miss Marsh kuar untuk temankan kawan Miss Marsh pegi makan..
Tengah kitorang membonceng atas motor tiba2 ada sebuah kete perdana merah
kat sebelah kitorang.. 

Cik A: Wahhhhh Enjin turboooo
Miss M: Haaa?? (sambil endah xendah)
Cik A: Dasyattttt enjinnn.. Weh.. Mana kete tadi.. Lembabnye..
Miss M: Entah..(jawab malas2 sebab malas nak amek pot)

Cik A terus menoleh ke belakang n menjerit..

Cik A: accidentttt.. Accidenttttttt.. (terus dia wat u turn)

Time ktorang sampai kat situ kete 2 da marah terbakar..
Miss Marsh da nanges da time 2.. Takot sangat..
Xsangka benda ni berlaku kat depan mata..
Cik A da col BOMBA n xlama lepas 2 BOMBA sampai..
Kami xtggu sampai selesai BOMBA padamkan apiu sebab da lewat da time 2..
Miss Marsh xpasti sama ada orang kat dalam kete 2 berjaya kuar atau x..
Orang kat situ ckp da kuar..
Tapi mana org dia??? Kami org yang terawal sampai situ.. 
Yang kami nampak cuma orang yang lalu jalan 2 berhenti..
Video ni Miss Marsh dapat dari youtube..
Coz time 2 mmg cuak n takot nak pegi rakam..
Punca kemalangan ni pun Miss Marsh xtau n rasanya kemalangan
ni xheboh kot sebab xde pun kuar kat paper..

Wasalam..


4 comments:

Otakku Otaku said...

kat shah alam rupenye.. dkat j kot.

miss.neeya said...

ko kat s.alam gak ke???ntah2 ko jiran ak yg ske loggok smpah dpn umah 2 tak??lalalalalala

Otakku Otaku said...

aku dok flat.. xbjiran la kot. haha. ko dok area bintang tu eh? seksyen 7?

miss.neeya said...

weh..mna ko tau ak dok area bintang a.k.a giant r?? ko ni tukang tilik ea??hikhik..yela..jiran jauh sket je kan.. :D

KLIK SINI

Miss iPod