KLIK SINI

Followers

Wednesday, 11 May 2011

Gambar Artis Baru Melampau !!

nurul ain
Klik untuk tumbesaran yang berganda2.. :D

Salam...

Tadi.. Sedang Miss Marsh menyekodeng sebuah blog hiburan feveret 
Miss Marsh.. Tetiba la terbaca pasal sorang artis baru ni kan.. Adoiyaiiiiii...
Macam gini gambarnya.. Sakit mata tengok kannn.. 

Wat pengetahuan korang, gambar di atas ialah milik seorang pelakon yang tak berapa nak popular, iaitu Nurul Ain Nordin untuk filem Suatu Malam Kubur Berasap. May be Nurul Ain ni tak mahu pun gambarnya diambil dengan cara sebegini. Kemungkinan besar ini kehendak pihak-pihak yang terlibat dengan filem lakonannya. Kalau tak ambil gambar macam ini, Nurul Ain pastinya akan rasa serba salah sebab takut langgar arahan big boss.
Tapi kan.. Miss Marsh rasa kini sudah tiba masanya untuk artis Malaysia, terutamanya wanita untuk bangkit tegakkan kemahuan sendiri terutama bab berpakaian. Kadang-kala rasa sedih dengan artis kita (terutama artis perempuan) yang dieksploitasi untuk berkemban, pakai seksi, pakai baju adik untuk melariskan dan membuat kontroversi bagi menaikkan sesebuah filem. 
Tapi kalau memang dengan kerelaan hati si pelakon memakai pakaian yang menjolok mata, itu tak mampu lah nak kata apa-apa kan. Tetapi kalau atas sebab arahan-arahan orang atasan, mesti la bole demand kan untuk mintak supaya diberi pakaian yang sopan sikit...
Wasalam..
Credit gambar pada : Beautifulnara
KLIK untuk gambar yang lebih jelas..


1 comment:

zacky ~786~ said...

emm ~ tahu laa.. zmn skrg ni.. xthu nk ckp ape.. :P

KLIK SINI

Miss iPod