KLIK SINI

Followers

Friday, 15 April 2011

Witch Yoo Hee

Salam..

Malam ni Miss Marsh xdapat tido laa..
Tiba2 lak t'gerak hati Miss Marsh untuk mendownload
lagu2 dari drama Korea feveret Miss Marsh iaitu
Witch Yoo Hee..


Banyak gak la lagu OST drama 2 yang Miss Marsh download
kat 4shared.. Best oooo.. Bagi Miss Marsh, drama ni memang 
sangat best la n puas hati sangat tengok citer ni..

Antara pelakon2 yang berlakon dalam drama ni adalah:

Han Ga In sebagai Ma Yoo Hee

Jae Hee sebagai Chae Moo Ryong
Jeon Hye Bin sebagai Nam Seung Mi
Dennis Oh sebagai Johnny Kruger
Kim Jeong Hoon sebagai Yoo Joon Ha
Drama ni mengisahkan Ma Yoo Hee yang digelar segai ahli sihir
oleh pekerja2 dia.. Ma Yoo Hee ni ofcos la
anak orang kaya.. Perwatakan dia sangat la nerd.. Dia slalu pegi
temujanji dengan lelaki.. Tapi dia selalu d'reject.. Al-maklum la dia ni kasar sikit..
So xde laki yang berani dekat ngan dia..
Sampai la 1 masa dia keluar temujanji dengan sorang laki iaitu Chae Moo Ryong..
Adakah temujanji dengan Chae Moo Ryong berjaya????
Haaaa.. Korang kena la tengok sendiri kan..
Korang boleh tengok melalui online...
KLIK je kat sini k..
DIJAMIN FREE.. 


Untuk info lebih lanjut 
pasal drama ni..
 Korang bole dapatkan kat sini.. 

No comments:

KLIK SINI

Miss iPod