KLIK SINI

Followers

Sunday, 3 April 2011

Novel Online

Assalamualaikum..

Miss Marsh nak share 1 blog yang menyiarkan cerpen dan novel secara online.. Sebenarnya blog ni d'perkenalkan oleh seorang kawan Miss Marsh yang gemar membaca novel.. Banyak juga koleksi novel dan cerpen yang best dan menarik yang boleh kita baca kat dalam blog ni.. 

Antara novel yang pernah Miss Marsh baca kat blog ni adalah Abang Khai Tomboy, Rantai Hati dan macam2 lagi la.. Sure memang puas hati la.. Tapi kalau korang nak baca novel kat sini korang kena sabar la m'nunggu update untuk episod seterusnya.. Selain dari novel, banyak koleksi cerpen kat dalam ni tau.. Sume best2.. Antara cerpen yang pernah Miss Marsh baca seperti Jika itu Takdirnya, Cinta Remaja dan banyak lagi.. 

Selain tu,korang juga boleh b'chatting kat sana sambil m'dengar radio online.. Wah.. Menarik bukan??? So,pada sape2 yang suka baca novel dan cerpen ni.. Jangan lupa layari penulisan2u.blogspot.com... 

Wasalam..

No comments:

KLIK SINI

Miss iPod