KLIK SINI

Followers

Sunday, 17 April 2011

Dieyta's Pizza

Salam..

Malam ni apa menu makan malam korang??
Malam ni Miss Marsh makan pizza je..
Miss Marsh nak share 1 kedai pizza kat area Kuala Terengganu ni..
Kedai ni baru je b'operasi bulan lepas..
Dieyta's Pizza and Curry Mee..
Ni la nama kedai tu..
So.. Kalau sape2 nak rasa tu..
Banyak jugak pilihan pizza yang ada..

Even rasa xs'tanding dengan Pizza Hut n Domino's Pizza tapi kira oke la kan..
Harga pun berpatutan.. Korang mampu laa..
Hehehehehe..
Tadi Miss Marsh pesan delivery order je..
Malas nak kuar kan..
Buat pengetahuan korang.. Kedai ni kat area Kampung Gong Pak Jin..
Dekat belakang UNISZA..

Dieyta's Seafood

Dieyta's Hawaian Chicken 

Dieyta's Pizza
Buat pengetahuan korang..
Pizza ni de saiz gak la..
Ada 3 saiz xsilap Miss Marsh.. 7", 9" dan 12"..
Harga pun berbeza2 ikut saiz n topping yang korang nak..
Pic kat atas ni saiz 12" la..
So.. Jangan lupa.. Kalau dekat dengan umah korang atau t'jalan dpn kedai ni..
Singgah2 la k..

Wasalam..


No comments:

KLIK SINI

Miss iPod