KLIK SINI

Followers

Monday, 18 April 2011

Cinta Baru

Salam..

Entah kenapa tak dapat nak tido..
Aiyarkkkkkkk..!
Mr. n Miss Eyes.. Please la cepat mengantok..
Neeya nak tido ni.. NEEYA??? Apa ke pelik pulak 
si Neeya ni kan?? Biasanya Miss Marsh.. Hehehe..
Kenapa title post ni Cinta Baru???
Neeya dah jumpa cinta baru ke??
Lalalalalalalalala..
Biarlah rahsia dulu... Benda belum confirm betul2 kan..
Xboleh nak war2kan la..
Bila dah confirm baru la war2kan sekali ngan pic..
Ahakkkssssssssss....
Tiba2 je rasa nak merepek meraban dalam post ni..
Biala.. Bukan ada orang baca pun NEEYA merepek meraban ni..
Xada orang baca ke???
Alaaaaa.. Sedihnyaaaa.. Maklum la Neeya belum femes lagi kan..
Follower pun xramai lagi..
Xpe2.. Slow la k NEEYA.. 
Thanx pada followers NEEYA yang sudi follow NEEYA k..
Love u olsss..
Macam ramai pulak kan... Hehehehe..
Nak stop merepek dulu.. Nak pegi cari bahan2 ilmiah sket nak share kat sini..

Wasalam...

4 comments:

zacky ~786~ said...

xpe2.. pelan2 kayuh ...
hehee... :)

missMARSHMALLOW said...

hehe... :)

azana said...

hehe..merepek makanlah kerepek..

chaiyok!! lama2 ramai la 2 folowers..

missMARSHMALLOW said...

tq azana untuk kata2 smngat 2... :)

KLIK SINI

Miss iPod