KLIK SINI

Followers

Thursday, 14 April 2011

Chatting

Salam..

Hari ni Miss Marsh nak share sket tempat2 atau laman2 chat yang bole 
penggemar2 chatting join..
Antara laman2 yang boleh korang join seperti di Mibbit.. 


Pada yang suka webcam lak.. 
Korang ley la join Yahoo Massanger, Skype, Camfrog..




Korang bole chat kat sana pada bila2 masa n free..
Selain tu.. 
Miss Marsh nak share gak 1 laman sosial yang 
agak baru jugak Miss Marsh jumpa n Miss Marsh yakin 
ramai yang xtau pasal laman sosial ni..
Laman sosial ni seperti Tagged, Facebook, Myspace n Friendster gak..






Laman sosial yang Miss Marsh maksudkan adalah Aper..
Sure korang ske la.. sebab laman sosial ni laman sosial 
buatan Malaysia.. 
Hehehee..


Korang klik je Aper ni..
Then register..
Proses register dia xsusah pun..
Selain tu..
Korang bole gak join chat kat Nimbuzz..
Nimbuz pun bole tahan gak..
Nimbuzz ni pun salah 1 laman chat..


Tapi korang kena install dlu la..
Sama gak ngan laman chat yang da Miss marsh sebut kat atas sana..
Actually.. Ada banyak lagi laman chat n laman sosial 
yang Miss Marsh nak share..
Tapi may be next time..
Kalau ada kawan2 yang nak share ngan Miss Marsh 
pun boleh.. Juz drop your comment oke..

Wasalam..


 

No comments:

KLIK SINI

Miss iPod